Kloak tv Hillerød

Oplever du problemer med kloakken ?

Så har Kyrsting udstyret til at lave en grundig tv inspektion.

Kloakservice og Tv-Inspektion 27113181

Tv inspektion er en nem og effektiv metode at lokalisere  rørbrud, kloak tilstopninger eller kloak- og rørledningens tilstand.

Har du problemer med kloakken ? Så finder vi fejlen med vores kloak tv og tv inspektion

Kyrsting råder over 2 moderned kloak tv-inspektions biler som har noget af det nyeste tv udstyr monteret. Der for kan vi lave en effektiv tv inspektion af kloakkerne

Vi Kortlægger kloakledningerne og finder kloak problemerne. Vores medarbejdere er udannet til at lave kloak tv, dette er ikke et krav i Danmark, mange af vores konkurrenter har “bare” købt et kamera og kastet sig ud i opgaven.

Kyrsting er medlem af Kloakmestrenes tv inspektions ordning, som sikrer kunden en certificeret medarbejder og en kontrol ordning som tjekker vores optagelser. På landsplan er ca 40 kloak firmaer med i den ordning.

Vi udføre altid tv inspektionen i tæt dialog med kunden, og sørger for at i modtager et materiale der kan bruges til noget bagefter.

Skulle der vise sig at der er fejl eller mangler t kloakken, sørger kyrsting for det videre forløb med forsikrings selvskaberne, og at i bliver dækket på bedst mulig måde.

Vi laver tv inspektion for private og erhverv

Se mere under priser og tv inspektion

Kyrsting er en mindre virksomhed uden en stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem lavere priser og en tættere dialog.

Vi har døgnvagt på alle akutte opgaver.

En Tv inspektion Kan laves med et kloak tv, Kyrsting råder over 2 fuldt udstyret tv vogne, med indbygget spule anlæg.

Kloakmesternes tv inspektion kontrolordning

Døgnvagt klik her
%d bloggers like this: