Vi hos Kyrsting ApS tilbyder kloakservice, tv inspektion, slamsuger og kloak renovering på hele sjælland, København og Herlev.

Kloakservice med Kyrsting. Vi råder over noget af det mest moderne kloak udstyr og vores kompetence er vores dygtige medarbejder, der knokler for at få tingene til at virke.

Det er din sikkerhed for at vi får løst problemet her og nu, samt du får en bæredygtig og fremtidssikret løsning.

Vi tilbyder kloakservice til såvel private som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi udfører blandt andet:

  • Kloakservice
  • Højtrykspuling
  • Kloak tv
  • Strømpeforing / Partliner
  • Døgnvagt ved akut skade
  • Service aftaler
  • Slamsuger
  • TV inspektion
  • Kloakmester
  • Kloakrenovering

Døgnvagt hele døgnet. Ring  27113181

Står du med et at akut problem, så tilbyder vi døgnservice på hele Sjælland. Vi rykker hurtigt ud og får stoppet problemerne, inden de udvikler sig til noget større og mere omkostningsfuld skade.

Læs mere om os her på siden, eller kontakt os på tlf: 27113181

Kloak arbejde med Kyrsting

Kloakservice, Spuling og rens af kloak, slamsugning, tv inspektion, Renovering af kloakledninger, stoppet afløb, rottebekæmpelse i København og Sjælland. Samt en lang række øvrige opgaver inden for kloakservice. Hos Kyrsing er vi store nok til at håndtere komplette kloakløsninger, samt varetage hele forsikring delen ved forsikrings skader, Kort sagt kan vi varetage en sag fra start til stop.

Vi har mange års erfaring, og vores medarbejdere er uddannet samt kompetente.

Kyrstings kloakservice vogne har tv udstyr med i bilen, så vi altid kan finde grenrør og evt. kloak skader.

Ønskes en tv inspektion, klare vi det.Vores udannet tv inspektører klarer alle former for tv inspektion. Med vores nyeste og moderne tv vogne kan vi hurtigt lokalisere en rørskade, og i mange tilfælde kan vi løse, problemet på stedet. Er dette ikke muligt, tager vi kontakten til dit forsikrings selvskab og sørger for at du bliver rigtigt dækket.

Kyrsting kloakservice og tv inspektion, har også mulighed for at lave No-Dig løsninger. Så vi har mulighed for at reparere kloakken, helt uden at skulle grave op, ved hjælp af strømpeforing. Vi har dagligt et hold til at køre og strømpeforer eller punkt forer kloakledningerne.

Kyrsting Kloak service og tv inspektion er aut. kloakmester

Kloakservice og tv inspektion af kloak

Kloak service og kloak tv døgnet rundt.

Nyeste udstyr giver en bedre service

For at kunne tilbyde vores kunder optimale løsninger, benytter vi avanceret udstyr. Ved brug af TV-inspektion kan vi eksempelvis identificere og lokalisere eventuelle skader i kloaksystemet. Det betyder, at vi kan undgå større udgravninger og foretage punktreparationer, som både er en billige og mere effektiv metode til kloak-reparationer.
Uanset hvilken form for kloakarbejde, du har brug for, kan du regne med, at vi kan løfte opgaven og give dig den bedste løsning.

Hvor hurtig skal du reagere på skader?

Hvis du opdager kloakskader er det vigtigt du reagere omgående. En utæthed eller en kælder fyldt med vand kan føre flere problemer med sig, såsom fugtskader og skimmelsvamp. En utæthed i kloakken fører ofte også til at der kommer rotter ind i huset. 

Der skal altid bruges en autoriseret kloakmester til opgaver med kloakken, det må man ikke selv stå med. Tag derfor kontakt til en professionel.

Det anbefales du også kontakter dit forsikringsselskab. Husforsikringen dækker ofte de kloakproblemer der måtte opstå i eller under selve huset. For at få dækket skader uden for huset, så er det ofte en udvidet forsikring eller en stikledningsforsikring som skal i brug.

Vi kører ofte her:

Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Nordsjælland og København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Måløv, Nærum, Rungsted, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Vesterbro, Virum og Østerbro

rotte spærre

Vi kører døgnet rundt her:

Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Sydhavnen Frederiksberg, Valby, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Albertslund, Vallensbæk, Taastrup, Ishøj, Hedehusene, Hvidovre, Brøndby Strand, Vallensbæk Strand, Greve, Solrød Strand, Karlslunde, Brønshøj, Vanløse, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Måløv, Smørum, Kastrup, Dragør, Kongens Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Dyssegård, Bagsværd, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Skodsborg, Vedbæk, Rungsted Kyst

Døgnvagt klik her