4_RatTrap_001

Giftfri mekanisk fælde til rottebekæmpelse i kloaksystemet

Forsikringsskader

Rat Trap fælden fungerer fuldautomatisk som aflivnings maskine og rottespærre på samme tid. Med Rat Trap er der tænkt i human aflivning og 100% giftfri løsning. Rat Trap kommunikerer direkte alle aktiviteter, herunder oversvømmelse resultater og andet.

RatTrap er et innovativt sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse.

Rat Trap’en er en, giftfri mekanisk fælde til human rottebekæmpelse i kloakkerne. Fælden monteres i brøndens afløb og sikrer mod indtrængning af rotter i brønden. Fælden tilpasses afløbets størrelse med en udskiftelig forplade. Fælden er enkel og let at servicere.

Fælden har følgende egenskaber:

  • Lang batterilevetid – forventet 5 år
  • Ingen ledningsføring i brønden
  • Trådløs kommunikation
  • IP68 indkapsling, hvilket betyder ingen fugtproblemer
  • Mekanisk fælde med rottespærre
  • Nem at montere
  • Billige driftsomkostninger
 • Størrelse fra Ø150 til Ø500

Kilde: DR Kontant

Vi betaler alle gennem kommune skatten for rottebekæmpelse. Alligevel har vi alle som grundejer selv ansvaret for vores egen kloak ud til forsyningens ledninger – derfor får du som regel også beskeden fra kommunen om, at du skal kontakte autoriseret kloakmester som kan lokalisere og udbedre problemet eller skaden i kloakken. Stort set alle private kloakker findes der rotter i. Et professionelt skøn siger at der er rotter i over 90 % af alle private kloakker.

Har du tegn på rotter?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os inden skaderne bliver for store. Mange panikker og føler, at det sender et signal om, at de bor beskidt eller uhygiejnisk, hvis der er tegn på, at en rotte har været forbi. Men det er ikke tilfældet. Rotterne lever i kloakkerne og bor du i et by-område, så er de næsten overalt – altså nede i kloakken – der hvor de gerne skulle blive. Men når der skal bygges rede søger de lodne dyr uden for kloakkerne og så er det, at problemerne begynder.

Rotter kan forårsage store ødelæggelser

Rotter er dygtige klatrere og de kan uden problemer klatre op gennem mange meter faldstamme hvis de ikke bliver stoppet. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at en rotte dukker op i et badeværelse i 4. – 5. sals højde.
Derudover er kloakrotter meget dygtige til at finde skjulte fejl og mangler ved afløbssystemerne. Disse fejl og mangler – ofte opstået ved direkte byggesjusk – kan senere give alvorlige ulemper i form af rotteplage, smittefare, ilde lugt, fugt og svamp. Det medfører yderligere ofte meget dyre reparationer.

Vores dygtige medarbejdere ser dagligt rotter, der har været på besøg og lavet skade – værst er i huse, hvor de er kravlet op og ned af faldstammer eller har lavet ravage inde i væggene. Derudover kan de forårsage store ødelæggelser på kloaknettet, hvor vi efterfølgende er nødsaget til at lave store renoveringer på kloaksystem.
Vi benytter os altid af nyeste teknologi og de bedste produkter på markedet, så du kan være tryg, når vi har været på besøg og afhjulpet rotteproblemerne, samt eventuelt udbedret kloakken.

Har du fået rotter, er det dit eget ansvar

Du skal være opmærksom på, at du henhold til Miljøstyrelsen selv har pligt til at sikre din ejendom mod rotter. Det gælder både privat og erhverv: “Er man grundejer, har man pligt til at renholde og rottesikre sin ejendom, så den ikke indbyder til, at rotter flytter ind. Det gælder alle grundejere som fx parcelhusejere, gårdejere og ejere af udlejningsejendomme”.

Rotter giver sig til kende udendørs ved at lave huller i græsplænen og indendørs i huse, vil du typisk høre skratten fra loftet eller i væggene. Hvordan finder man så ud af om der er tale om “overflade” rotter eller rotter som kommer fra kloakken? En god finger regel er at hvis der er jord omkring rottehullet har den gravet sig ned oppe fra og hvis hullet er helt rent komme den nede fra

Strategi - Bekæmpelse i kloakken_001

Døgnvagt klik her