Rottespær tilbud

Få sikret hele huset med et rottespær.

Kyrsting tilbyder nu montering af et rottespær fra Nordisk Innovation til kun:

rotte spærre

Ø 110 fra 2995,- (inkl moms)

ø 150 fra 3095,-(inkl moms)

Med et rottespær, kan man sikre ubudne gæster fra kloakken, og holde ens hus fri for rotter, og følgeskader ved at have rotter inde i jeres kloakledninger.

Prisen forudsætter, at rottespæret kan monteres direkte, og der der ikke skal laves modifikationer på selve afløbet ved montering. Dækslet til brønden skal være synlig og kunne åbnes. Prisen indholder ekstra arbejde.

Har du mistanke om rotter, kan vi selvfølgelig også kigge dit kloaksystem igennem. Vi ser dine kloakledninger igennem, men laver ikke rapport for 1000 kr inkl moms.

Skulle der være tegn på rotter eller er skaden allerede kommet, laver vi selfølgelig en rapport, og varetager gerne forsikrings delen, mod en mere pris. Kyrsting har et tæt sammen arbejde med de fleste forsikrings selvskaber i danmark.

Husk at montering af en rottespærre er autoriseret kloakmesterarbejde.

 

En rottespærre til liggende kloakledninger består af en anordning som kan installeres i en rense- og inspektionsbrønd.

Rottespærren indeholder to klapper som er ophængt uafhængig af hinanden, som tillader fri passage af boligens spildevand og samtidig forhindrer rotters adgang ind til boligens kloaksystem.

I Danmark er der meget strenge krav til rottespærrer. De skal være produceret i materiale som rotten ikke kan gnave i, eksempelvis syrefast rustfri stål AISI 316. Alle svejste samlinger skal efter endt samling være bejdset så svejsningerne ikke kan angribes af rust.
Der må ikke kunne forekomme forstoppelse i kloaksystemet på grund af rottespærrene, samt de skal være simple at installere og afmontere.

For at være sikre på at rottespærren overholder disse krav og også effektivt sikrer beskyttelse mod at rotterne ikke kan slippe igennem, testes og gennemgår rottespærren en VA-godkendelse på Teknologisk Institut, rørcentret i Taastrup. Denne VA-godkendelse er forbrugerens garanti for at rottespærren er testet og godkendt og overholder de fastsatte normer for rottespærrer.

cropped-cropped-kyrsting-reklame-2.jpg

Categories:

Comments are closed

Kyrsting ApS
27113181
Kontortid:
man - fre 7.00 - 16.00

Mail: info@kyrsting.dk

Døgnvagt ved akut udkald
Ring27113181
Kyrsting ApS
27 11 31 81
Døgnvagt
Kyrsting ApS
27113181
Kontor 7-16
Døgnvagt 24 timer
Kyrsting ApS
27113181
Man - Fre 7-16
Weekend Døgnvagt
27113181
Døgnvagt klik her