Tryk og tæthedsprøvning af alle rørtyper

trykprøvning og  tæthedsprøvning
tv inspektion og kvalitetkontrol Døgnvagt 27113181

Trykprøvning af alle rør fra ø32 og op til den størrelse du ønsker.

Ved Tætheds prøvning sætter vi rørret under tryk, enten med luft, vand eller varkum. Alle rapporter bliver lavet efter Ds 455 eller EN 1610, som sikrer at du som kunde får det rigtige resultat og at kvaliteten er i top på vores arbejde.

Vi kan udføre trykprøvninger fra 100mbar og op til 20 bar. Alle rapportet bliver udført med en graf over trykkets bevægelse og evt. mængde af påfyldt vand under testen. Udstyret er Sklarz testboy som er det mest presise udstyr på market.

døgnvagt 27113181
Tæthedsprøvning kloak

Når vi har lavet en trykprøvning aflevere vi en dokumenteret testrapport som indeholder en graf af trykket, samt stræknummer så prøven er sporbar. Dertil kommer en tegning hvor man kan se ledningens placering.

Kontrol skema tryk prøvning kloak
Kloak tæthedsprøvning

Vores typiske arbejdsområder er fra ø 32 til ø 1600mm, samt bygværker. Når vi typisk starter en opgave, laves en tv rapport som bygges op med en trykprøvnings rapport. vores udstyr og bilers opbygning er lavet sådanne at vi kan lave det i samme omgang. Derved kan vi hele tiden have styr på kvalitetsikringen ved større byggerier, så i spare penge og kan bruge jeres tid på andet. Vi har lavet denne fremgangs måde på flere projekter nu, og har kun fået posetive tilbage givelser på vores arbejdsgang.

Kontakt os her

Trykprøvnings projekt
tv inspektion og trykprøvning
Tæthedsprøvning med vand
Tæthedsprøvning af bygværk.
Trykprøvning efter DS455

Tæthedsprøve metoder