Tv inspektion af kloak – Døgnservice – 27113181.

Kloak tv er en nem og effektiv metode at lokalisere rørbrud, kloak tilstopninger eller kloak- og rørledningens tilstand.

Har du problemer med kloakken ? Så finder vi fejlen med vores kloak tv og tv inspektion

Kyrsting råder over 2 moderned kloak tv-inspektions biler som har noget af det nyeste tv udstyr monteret. Der for kan vi lave en effektiv tv inspektion af kloakkerne

Vi har derfor mulighed for at lave kloak tv i stikledninger og med vores drejbare kamerahoveder kan vi filme i 360 grader synsvinkel, så problemet kan lokaliseres med så stor præcision i kloak rørene. Dermed sikrer vi en god og professionel TV Undersøgelse, hvor der er mulighed for at foretage en nærmere vurdering af bl.a. forskudte og åbne samlinger, samt rørets tilstand.

Hos Kyrsting er kvaliteten i top.

Vi udarbejder en tegning på computer som kan bruges til det videre forløb med forsikrings selvskaberne eller bygherre. Vores tegninger er indtegnet hvor skaderne er og dybde på kloak skaden. derved spares der tid og penge på at få en kloak renovering. Vi finder en løsning på problemet, om det er en opgravning eller en strømpeforing. Vi lokalisere også døde ledninger, så de kan blive afproppet.

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, vi kører på Sjælland og er ofte også i Jylland. Vi har sammenarbejdes partnere i hele Danmark, når skaden skal udbedres.

Ofte kan der spares penge når i bruger os, vores tv biler er udstyret med et kraftigt spul (kloakrensning), så i spare en slamsuger der bare står og tæller timer. Tegninger laves i bilen og kan udleveres på stedet hvis kunden ønsker det.

Hvilken rørstørrelser kan vi inspicere?
Vi anvender det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet. Vi råder over kamera til inspektion af rør fra Ø25 til Ø 700 mm.

Er røret blot større end Ø100 mm, anvender vi kamera med drejehoved, så der også kan filmes op i stikledninger. Er der behov for egentlig inspektion af stikledninger fra hovedledningen, klarer vi også dette. Det eneste krav er, at hovedledningen skal være mindst Ø100mm.

Dokumentation
Efter kloak inspektionen modtager du et sæt rapporter, som viser tilstanden  i dine rør. Med TV inspektion følger en DVD eller ekstern USB harddisk, hvor du kan se optagelserne fra kikkert undersøgelsen af røret.

Vi er medlem af KTVI Kontrol ordning ( Kloakmesternes tv inspektion)

Vores tv operatør er udannet og certificeret af KTVI

Som medlem af KTVI  Sikrer vi vores kunder en ensartet standard og et højt niveau. Hyppig kontrol af Tv-Inspektion og en løbende efter uddannelse sikrer en kvalitetsmæssig korrekt udførelse af inspektions-opgaverne.

Certificeret TV inspektion

Kloakmestrenes TV-Inspektion også kaldet KTVI er en certificeringsordning, der er stiftet på baggrund af et ønske om at fremme og forbedre kvaliteten af det TV-inspektionsarbejde, der dagligt udføres rundt om i landet, af autoriserede kloakmestre.

Kloakmestrenes TV-Inspektion er dannet af og drives i samarbejde mellem de tre største foreninger på kloakområdet i Danmark. Det drejer sig om Danske Kloakmestre, Danske Maskinstationer og Entreprenører, samt Dansk Byggeris Kloaksektion.

Certificeringsordningen hviler på følgende fire hovedsøjler:
1. Autorisation som kloakmestervirksomhed
2. Uddannelse og efteruddannelse
3. Kvalitetsledelse og dokumentation i overensstemmelse med et certificeret KLS system
4. Ekstern 3. partskontrol, udført af en af sikkerhedsstyrelsen godkendt kontrolinstans

Vi kan levere tv materiale i DAS 4, DAS% eller DANDAS efter ønske.

Optagelserne kan leveres i digital form på cd eller usb harddisk.

Optagelser bliver gemmes i 24 mdr.

kloak tv udføres på hele sjælland, fyn og jylland.

tv inspektion

Vi kører ofte i disse områder :

Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Rungsted Kyst, Nordsjælland og København, København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup.

Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Rungsted, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Vesterbro, Virum og Østerbro

Tilstandsrapport af kloakken i forbindelse med hussalg

Ved et hussalg kan en TV inspektion bruges til dokumentation overfor en eventuel køber at kloakken er i ordentlig stand. Eller som køber kan man bruge den til forhandling af prisen på huset.

Kyrsting