TV-Inspektion

Vi udfører dagligt TV-Inspektioner af alle ledninger fra ø32 – 2000mm

Kloak tv er en nem og effektiv metode at lokalisere rørbrud, kloak tilstopninger eller kloak- og rørledningens tilstand. Vores fokus er høj kvalitet og lev. af nye genkendelige kloak tegninger, så modtager kan komme videre med tv rapporten.

Tv inspektion af kloak – Døgnservice

Har du problemer med kloakken ? Så finder vi fejlen med vores kloak tv og tv inspektion

Vi udarbejder en tegning på computer som kan bruges til det videre forløb med forsikrings selvskaberne eller bygherre. Vores tegninger er indtegnet hvor skaderne er og dybde på kloak skaden. derved spares der tid og penge på at få en kloak renovering. Vi finder en løsning på problemet, om det er en opgravning eller en strømpeforing. Vi lokalisere også døde ledninger, så de kan blive afproppet.

Kyrsting råder over 2 moderned kloak tv-inspektions biler som har noget af det nyeste tv udstyr monteret. Der for kan vi lave en effektiv tv inspektion af kloakkerne Vi har derfor mulighed for at lave kloak tv i stikledninger og med vores drejbare kamerahoveder kan vi filme i 360 grader synsvinkel, så problemet kan lokaliseres med så stor præcision i kloak rørene. Dermed sikrer vi en god og professionel TV Undersøgelse, hvor der er mulighed for at foretage en nærmere vurdering af bl.a. forskudte og åbne samlinger, samt rørets tilstand.

Vi udarbejder en tegning på computer som kan bruges til det videre forløb med forsikrings selvskaberne eller bygherre. Vores tegninger er indtegnet hvor skaderne er og dybde på kloak skaden. derved spares der tid og penge på at få en kloak renovering. Vi finder en løsning på problemet, om det er en opgravning eller en strømpeforing. Vi lokalisere også døde ledninger, så de kan blive afproppet.


Aftalegrundlag DTVK Kyrsting tv inspektion

Vi tilbyder følgende services

TV-inspektion af kloakledninger, stikledninger, faldstammer, luftkanaler, skorstene, fjernvarmeledninger, procesrør, vandledninger, brøndboringer og gasledninger.

Tv inspektion af ledninger op til ø 2000mm

Tryk og tæthedsprøvning op til ø 3000mm, med digital rapporterings system.

TV-inspektion

Tv-inspektion med markeds mest moderned og præcise tv udstyr. al rapportering foregår i wincan

Trykprøvning fra ø 32 – 3000mm

Tryk og tæthedsprøvning af alle rør og ledninger, med digital rapporterings system. Alt sammen skrædersyet til kunden Kvalitetsikring system.

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, vi kører på Sjælland og er ofte også i Jylland.

Vi har sammenarbejdes partnere i hele Danmark, når skaden skal udbedres. Ofte kan der spares penge når i bruger os, vores tv biler er udstyret med et kraftigt spul ( kloakrensning), så i spare en slamsuger der bare står og tæller timer. Tegninger laves i bilen og kan udleveres på stedet hvis kunden ønsker det.

Hvilken rørstørrelser kan vi inspicere?

Vi anvender det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet. Vi råder over kamera til inspektion af rør fra Ø25 til Ø 700 mm. Er røret blot større end Ø100 mm, anvender vi kamera med drejehoved, så der også kan filmes op i stikledninger. Er der behov for egentlig inspektion af stikledninger fra hovedledningen, klarer vi også dette. Det eneste krav er, at hovedledningen skal være mindst Ø100mm.

Dokumentation

Efter kloak inspektionen modtager du et sæt rapporter, som viser tilstanden i dine rør. Med TV inspektion følger en DVD eller ekstern USB harddisk, hvor du kan se optagelserne fra kikkert undersøgelsen af røret.

Vi er medlem af DTVK. Danske TV-Inspektions Kontrolordning Vores tv operatør er udannet og certificeret af DTVK Som medlem af DTVK Sikrer vi vores kunder en ensartet standard og et højt niveau. Hyppig kontrol af Tv-Inspektion og en løbende efter uddannelse sikrer en kvalitetsmæssig korrekt udførelse af inspektions-opgaverne.

Vi kører ofte i disse områder :

Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Rungsted Kyst, Nordsjælland og København, København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup. Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Rungsted, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Vesterbro, Virum og Østerbro

Skriv til os her.

    Døgnvagt klik her